NorskRP – GTA V

Serveren er driftet av NorskRP og praktiserer whitelist, medlemmer må søke seg tilgang til serveren.

GTA V er det første NorskRP kunne tilby til sine medlemmer. Serveren har nå vært åpen i litt over ett år og mye har endret seg fra starten. Vår visjon med serveren er å lage ett så realistisk avbilding av det norske samfunnet som mulig, men uten å ødelegge moroa med GTA. Her er bare fantasien i veien for hva du vil gjøre. Gjør byen til ditt eget!

Her er noe av det vi kan tilby på serveren

AKTIVT TEAM

Serveren har ett aktivt team bak seg. Med en egen aktiv administrasjon, og ett utmerket utvikler team som står på med å gjøre serveren bedre og morsommere dag for dag.

MODS

Vi har modifisert GTA nesten til det ukjennelige. Vi har bytta ut biler og lagt til masse morsomme og reele funksjoner for å komme så nærme virkeligheten uten å ødelegge moroa som mulig.

NØDETATER

Hva er vel ett samfunn uten Politi, Ambulanse og Brann og Redning? Vi har selvfølgelig disse jobbene hos oss!

BREDT UTVALG AV YRKER

Vår GTA server har mange yrker å tilby! Du kan spille som mekaniker, advokat eller hva med Statens Vegvesen! Liker du bedre å være din egen sjef? Start din egen bedrift da vel!

Søknadsprosessen og Programmer du trenger

For å kunne bli en del av vår GTA server må du først være medlem av NorskRP, etter dette må du søke om tilgang til vår server. Formålet med prosessen er å forsikre oss om at du som søker er egnet, og villig til å rollespille i høy kvalitet! Vi har høye standarder og ønsker folk som vil rollespille.

SØKNAD

Ditt første steg for å bli ett fullverdig medlem er at du sender inn en søknad til oss. I denne prosessen vil du bli bedt om å svare på generelle spørsmåll samt noen kontrollspørsmål.

Her er det viktig at du er 100% ærlig og skriver utfyllende.

INTERVJU OG VURDERING

Etter innsendt søknad kan du hoppe på rekrtutterings teamspeaken vår for ett intervju. I intervjuet vil du få noen spørsmål for å forsikre oss om at du er egnet som medlem.

I intervjuet vil du også få vite om søknaden din er godkjent eller avslått.

WHITELIST

Om du ble godkjent i intervju fasen, så er du fullverdig medlem! Det neste steget er å bli whitelistet. Du vil etter intervjuet få en orientering på hvordan dette foregår.

Du vil etter intervjuet få en orientering på hvordan dette foregår.

GTA V

Grand Theft Auto V er selve spillet som får alt det enkle til å fungere og er selve grunnlaget for verdenen vi rollespiller i. Vi anbefaler Steam versjonen.

DISCORD

Discord er vår kommunikasjonsplatform. Her forventes det at du skal sitte så lenge du er pålogget vår server. Her skal alle kunne snakke hyggelig sammen og spille om de vil.

FIVEM

For at vi kan legge inn og gjøre mye kult på serveren så må man ha FiveM for at det skal fungere og være mulig. Uten dette ville rollespillet vært ganske kjedelig.

Ikke medlem av NorskRP?

Bli medlem i dag og få tilgang til alle våre unwhitelistede servere og vårt sammensveisede community!

Søk medlemskap
Akkurat nå er vi LIVE på Twitch!
OFFLINE